Når man skal amme, ja så skal man jo ligesom kunne komme til dem – du ved, hvilke jeg taler om – og det rimelig tit. Det skal simpelthen bare ikke tage alt for lang tid når barnet er sultent, og gerne vil have noget mad. Det er synd for barnet, og det er i længden irriterende, hvis det er noget, man skal bakse alt for meget med. Derfor er en amme bh det eneste rette valg i form af en overdel til det sæt undertøj, som man går med i den periode, hvor man ammer. I denne periode, synes jeg ikke at man behøver at tænke alt for meget over, hvordan ens undertøj ser ud – i denne periode, er det dermed en god ide, hvis det man har på bare er rigtig praktisk. Se mere her.

Prøv selv en amme bh – så ved du, hvordan det føles

Du vil kende til vigtigheden af at have en amme bh, når du har prøvet det. Mere simpelt kan det vel nærmest ikke siges. Jeg kan sidde her og sige nok så meget om, hvad det er, som der er helt vildt godt ved at du bruger amme bh, men jeg mener helt oprigtigtaget, at en amme bh er noget, du skal prøve, før du ved om det virkelig er noget, du har det godt med. Mit gæt er da, at det vil det helt sikkert være, og jeg kan slet ikke se nogen grund til at det ikke skulle være det, men du skal jo selv mærke det før du ved, om jeg har ret. Jeg kan fortælle nok så meget om mine egne personlige oplevelser, og om alle mulige generelle fakta på området, men som det også er med så mange andre ting, så er jeg overbevist om, at det, der vil være mest overbevisende for dig, det er hvis du prøver en selv.