Jeg har ofte spurgt mig selv, om skønhed og sundhed var nødvendige i vores liv. Mit spørgsmål startede, da min lillebror henvendte sig til mig og spurgte, om jeg kunne være med til at tage ud at rejse med ham i to måneder i Europa. Her begyndte vores diskussion omkring skønhed og sundhed. For ham var skønhed at rejse og opleve verden. For mig er skønhed, når en kvinde har makeup på, men ikke meget at man kan se det. For ham var sundhed at spise rigtigt og pleje sin krop. For mig er sundhed at få nok søvn, for søvn betyder meget i forhold til, hvor godt vi præsterer i vores hverdage. Derfor blev vi aldrig enige om emnet, men vi vil stadig rejse sammen og opleve verden – uanset om det er for eller imod hans definition på skønhed og sundhed.

 

Er skønhed og sundhed det samme alle steder?

Da vi rejste gennem Europa var vi ved at blive ret enige omkring, hvad skønhed er. Med andre ord begyndte jeg at hælde mere og mere til hans definition – altså det med at rejse. Lige så stille begyndte det at gå op for mig, hvordan det at rejse hænger tæt sammen med begrebet skønhed. Men jeg har ikke rigtig fortalt ham mine intentioner, derfor vil jeg kun dele det med jer. Faktisk mener jeg, at min lillebror har ret. Skønhed og sundhed er begreber, der har noget med rejse, mad og fitness at gøre. Derfor vil jeg fremover hører efter, hvad han siger, for han havde ret én. Men det er også det, der er smukkest ved en familie. Det er lidt ligesom en skønhed i sig selv. Det kan man ikke benægte eller modsige, for det er et faktum, man nemt kan stole på.