Der er masser af gode grunde til at anvende vinterdæk, og jo flere du kan finde, jo flere kan du heller ikke være i tvivl om der er. For det første så giver vinterdæk jo et bedre vejgreb. Det er både om sommeren men altså også om vinteren hvor det er så vigtigt. Normalt siger man faktisk, at man ikke skal bruge vinterdæk om sommeren på grund af miljøet. Jeg bruger det dog alligevel, ganske enkelt fordi, at jeg godt kan lide det ekstra vejgreb man får med vinterdæk, og derudover så har jeg også råd til at betale lidt ekstra for denne luksus med vinterdæk. Det er fedt at have så mange penge, at man oftest selv kan bestemme hvad man gerne vil have. Der er dog også andre ting, der ved at have vinterdæk på, virkeligt giver en masse fordele. Jeg er altså slet ikke i tvivl om, at når det er vinter, så er det et must at have vinterdæk på.

Farligt uden vinterdæk

Jeg vil faktisk mene, at det er direkte farligt ikke at have vinterdæk på om vinteren, men det er helt klart også en essentiel luksus som altid er fed at have. Jeg håber altså virkeligt, at det meget snart er gået op for folk, hvad jeg rent faktisk prøver at sige. Jeg prøver jo bare at forklare alle mennesker, at de for deres egen sikkerhed også er nødt til at skifte til vinterdæk. Det ville være dumt ikke at gøre dette, og jeg syntes altså virkeligt også, at når du først har fundet ud af dette at det så også er nødt til at gå op for dig, hvor mange fordele der rent faktisk er ved at bruge vinterdæk. Det kræver dog, at du mindst en gang har brugt vinterdæk før, og så kan du heller ikke undgå at få en helt masse fordele.