Til alle jer bag skærmen – fortvivl ikke. Jeg er her for at gøre jer klogere på kreatin og, hvad kreatin kan. Jeg vil starte med at fortælle lidt om mig selv. Det forholder sig sådan, at jeg har været fitnessinstruktør i over 25 år, og derfor kan jeg godt tillade mig at sige, at jeg har meget erfaring med i bagagen. Jeg har rådgivet flere mennesker – både nybegyndere og professionelle. Min rådgivning har drejet sig om kost, fitness, vægttræning, kondition og andre ting. I dag vil jeg fortælle lidt om kreatin monohydrat. Det er et kosttilskud som kan benyttes som supplement til ens naturlige kost. Det fungerer sådan, at kroppen har noget, der hedder ATP-CP. Kreatin går ind og styrker energisystemet. Derfor er det også relevant for dem der udøver udholdenhedstræning som for eksempel styrketræning, sprint, bodybuilding og løb.

 

Kreatin og en kanal, der er reguleret af insulin

Men så er spørgsmålet, hvordan man skal indtage kreatin. Her skal man huske på, at kreatin monohydrat indtages i kroppen i de samme kanaler, hvor kroppen arbejder med insulin. Derfor er det klogt og vigtigt, at man indtager kreatin monohydrat sammen med en masse kulhydrater. Her kan du for eksempel købe Bodylab Carbs, som kan være gode sammen med kreatin monohydrat. Det var lidt informationer om kreatin, og jeg håber, at du har fået meget ud af min artikel, fordi jeg har forberedt mig i snart to år til at skrive disse ord, som du læser netop nu. Tak for nu, og hvis du har de mindste spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte mig. Jeg bliver rigtig glad af at hjælpe andre, og det giver god mening, for jeg har gjort det de sidste 25 år af mit liv. Jeg ser glæder i, at andre bliver glade for deres træning.