Hvis du godt kunne tænke dig, at vide lidt mere om mindfulness, men hverken stoler på internettet eller de mange bøger der for nyligt er blevet udgivet, om lige netop mindfulness, så kan du gøre brug af mange af de andre muligheder. Der er nemlig så mange gode kanaler at få information om mindfulness på i dag, og du kan frit vælge. Der er nogle der mener, at mindfulness er et reklamestunt, og der er da heller ingen tvivl om, at der er nogle mennesker der tjener penge på mindfulness. Når det er sagt, så er det også fint nok, og jeg er overbevidst om mindfulness, at der er sandhed ved at kende til mindfulness, og det er sådan set op til en selv, at kontrollere og bruge den viden man får. Hvis man ikke gør som der bliver sagt alligevel, er det jo klart, at man ikke får noget som helst ud af mindfulness. Det er altså ret fedt at kende til mindfulness, og jeg kan slet ikke forstå, hvordan man ikke kan indse det med det samme. Det er jo nemt at se, at der foregår noget magisk, når man støder på andre, der også interesserer sig for mindfulness, og ikke mindst hvad de kan gøre med deres mentale styrke, for at øge den fysiske.

Bedre med mindfulness

Jeg er i hvert fald ikke i tvivl om, at mit liv er blevet forbedret markant, lige siden jeg begyndte at arbejde med mindfulness, og jeg har altså også sørget for, at tage så meget af det til mig som muligt, og jeg har altså også haft stor succes med at tilpasse mindfulness, til mig selv og mit liv. Derfor har jeg altså også opnået endnu større succes, da det jo lige netop er hvad mindfulness gør for en, hvis man altså kan begribe mindfulness.