Så mange koffeinpiller kan du tåle før du dør, jo der er jo ca. 100 mg koffein i hver eneste pille derfor skal du gøre således for at udregne hvor meget du kan tåle tag din vægt og gang den med ld50 (lethaldose 50 den mængde der skal til for at slå 50% af en population ihjel typisk rotter red.)

Så vejer du f.eks. 59 kg så gør følgende 59 * 150 mg = 8850 mg koffein kan du så tåle det næste du så skal gøre er at dividere mængden af koffein i en pille med din maximale tolerans altså dvs.

8850 / 100 mg. Og det giver så 88.5 altså dvs. du kan tåle 88 koffeinpiller og en halv koffeinpille så dør du. Derfor syntes jeg ikke du skal begå selvmord ved at spise koffeinpiller nej jeg syntes faktisk slet ikke du skal begå selvmord men det er så en anden diskussion derfor syntes jeg bare du skal bestille koffeinpiller hvis du føler et underskud af energi osv. ja også syntes jeg du skal bestille dine koffeinpiller her: så er du i hvert fald sikker på hvad du får, og undgår at få et eller andet kinesisk crap/en billig kinesisk kopi så derfor er mit helt klare råd til dig skynd dig at bestille dine nye koffeinpiller her så slipper du også for at bekymre dig om hvad de indeholder af rottegift osv. så derfor skynd dig at bestille dine nye koffeinpiller her fordi så slipper du for at bekymre dig om hvad de indeholder. Så derfor er mit klare råd til dig skynd dig at bestille dine nye koffeinpiller her så du ikke bliver taget ved næsen og desuden er de også super billige så hvad venter du på skynd dig at bestille dine koffeinpiller herfra så slipper du også for bekymringer om prisen.