De fleste starter nok med at løbe for at få en bedre kondition samt bedre figur, men det er ikke de eneste fordele ved at stikke fødderne i et par løbesko.

Her har du 5 grunde til:

  1. Et mere effektivt immunsystem. Din krop vil generelt fungerer mere effektiv, så den bedre kan bekæmpe diverse vira, bakterier og RICE skader, som kan komme.
  2. Færre gener ved ledbetændelse. Løb og anden form for kredsløbstræning kan faktisk hjælpe med at kontrollere hævelser i leddene og smerter ved ledbetændelse.
  3. Forebygger brystkræft. Ifølge Journal of the National Cancer Institute vil 1-3 timers løb om ugen i løbet af kvindens fødedygtige periode nedbringe risikoen for brystkræft med 20-30 %.
  4. Styrker knoglestrukturen. Kvinder er særlig udsatte for knogleskørhed i takt med, de bliver ældre. Både løb og andre vægtbærende træningssessioner øger knogletætheden, og modvirker på den måde knogleskørhed.
  5. Sundere hud. Løb forbedrer blodcirkulationen, som får kroppen til at udskille affaldsstoffer og fedtdepoter, som kan have indflydelse på din hud og glød.
massage i København
Få en god omgang massage efter løbeturen. Det er sundt og dejligt.

Som en bonus har du en rigtig god undskyldning for at unde dig selv dybdegående massage i København, da det hjælper dig med at komme i god form hurtigere, fordi det reducerer stivhed og ømhed, så du derved kan presse din krop hårdere. Derudover hjælper massage med at forhindre de RICE skader, som vil sætte dig tilbage i forbindelse med at nå dine træningsmål.